Evergreen

Fikk gode tilbakemelding fra avdelingen samt brukere etter Teaterforestillingen.

Jens Thordal.Kulturelle

spaserstokken i Sandnes Kommune.


Dagsenter brukere sier: Kjekt og spennende med noe nytt.

Ekstra kjekt når barnehage barn ville være med oss.


Evergreen 2019

 

Denne forestillingen er et tilbud til Den Kulturelle Spaserstokken, den kulturelle skolesekken og som familie arrangementer.

   

Forestillingen «Evergreen» er dukketeater og skuespill som er ledsaget av populærmusikk fra en tid da dagens eldre selv var barn, såkalte «evergreens». Denne musikken vil bli et gjenhør for de eldre, og kanskje barna vil finne at disse gamle låtene er både «kule» og vakre. Musikken i stykket er hentet fra kjente plateinnspillinger i tiden 1930t – 60, fra swingjazz og pop til rock'n roll, men noen sanger vil fremføres «live» av skuesillerene til gitarkomp (Torbjørn Grindheim).


Tittelen «Evergreen» viser til det underliggende tema i stykket: En verden som står overfor stor forandring i «det grønne skiftet».

Hva kan den enkelte gjøre for å leve på en måte som skåner naturen?


I forestillingen møter vi Louise og Jonny B. Good som vil virkeligjøre drømmen om det enkle liv på landet fjernt fra byens kjas og mas, og de flytter inn på gården «Evergreen». Men livet på landet er ikke så enkelt, og Louise og Jonny får store utfordringer. Hvordan kan de holde varmen i et trekkfullt gammelt hus i storm og regn? Hvilken nytte har mobiltelefonen hvis det ikke er dekning? Kan de lage elektrisk strøm til lyspæra selv? Er det trygt for mennesker og dyr når ulven lusker utenfor? Ting som tas for gitt av mange i dag, er ikke så enkle å unnvære, men Louise og Jonny forsøker å løse problemene på utradisjonelt vis. Gjennom enkle bilder og symboler i dukketeaterets språk formidles livet på «Evergreen» som et drama med situasjonskomikk, romantikk, sang og glede, men idyllen på landet er som et lykkehjul og det går opp og ned.Ide og regi: Kjell Kåre Helgeland.

Dukker : Liv Kjersti Iversen.

Scenografi:Kjell Kåre Helgeland.

Skuespillere: Liv Kjersti og Torbjørn Grindheim.


For contact and order, please enter this site

 Skromlehjulet.com Copyright @ 2018 All Rights Reserved